Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Achief

Unox Nieuwjaarsduik

E-mailadres Afdrukken PDF

Op 1 januari 2011 vindt voor de 1e keer een nieuwjaarsduik, in Brummen, plaats. Deze nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door Zwemsportvereniging de Spreng. Per 1 december is deze duik een officiele "Unox Nieuwjaarsduik".

De locatie van de duik is ‘Het gat van Cortenoever’ aan de Dwarsweg in Brummen. De duik vindt om 14.00 uur plaats. De Burgemeester van Brummen zal het startschot geven. De deelname aan de duik is GRATIS en in principe geschikt voor iedereen. Wel dien je in het bezit te zijn van een zwemdiploma en over een goede gezondheid te beschikken. Vooraf aan de duik vindt een warming-up plaats onder professionele begeleiding en muziek. Tijdens de duik houden professionele duikers, het Rode kruis en onze eigen reddingsbrigade toezicht op alle duikers. Op het evenemententerrein zijn verwarmde kleedruimtes voor mannen en vrouwen aanwezig. Het terrein is tevens voorzien van toiletten en een horecatent. Wil jij jouw goede voornemens voor 2011 bevestigen met deze ludieke start, alleen of met een groep, schrijf je dan in via de site van zwemsport vereniging de Spreng . Je doet dan zeker mee!

Indien je de opgave doet op de dag van het evenement, geldt VOL=VOL.

Tot ziens op 1 januari 2011

De organisatie

Zwemsportvereniging De Spreng

Laatst aangepast op zaterdag 01 januari 2011 18:44  

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter