Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Achief

Oostvoorne weekeinde 01 t/m 03 oktober 2010

E-mailadres Afdrukken PDF

!!!LET OP, LET OP!!!          EXTRA DUIKWEEKEIND 01 TM 03 OKTOBER 2010.             !!!LET OP, LET OP!!!!

Hallo duikers,

Veel van de leden van DIZ hebben tijdens de vakantie één of meerdere duiken gemaakt. Als het goed is, is daarbij gevraagd naar het brevet. Wat blijkt, duikers met een Open Water brevet mogen aan veel duiken niet meedoen. Dat kan leiden tot irritatie en frustratie. Het is een feit dat je met een gevorderden brevet veel meer kan en mag.

Het brakke water in Oostvoorne begint steeds beter te worden voor duikers. Helderder en meer leven. De forellen worden groter en laten zich vaker zien en over de bodem lopen de krabbetjes en garnalen.

Om jullie in de gelegenheid te stellen om ook van dit moois te genieten heeft het opleidingsteam van DIZ  een duikweekeinde gepland van 1 t/m 3 oktober.


De opleidingen
Dit weekeinde zal in het teken staan van de Advanced Open Water cursus (AOW) en verschillende specialty’s.

Voor de duikers met het Open Water brevet (of gelijkwaardig) is er de AOW en als je vindt dat je daar nog niet aan toe bent eventueel de Nachtduik specialty of de cursus NITROX.

De gevorderden (AOW) kunnen meedoen aan de Wrakduik- en/of Nachtduikspecialty. Ook de NITROX is voor de duikers die dit brevet nog niet hebben een aanrader.

De AOW cursus bestaat uit de volgende onderdelen: de verplichte diep- en navigatieduik en als keuze duiken hebben wij gekozen voor de nacht-, wrak- en search & recovery duik.

De AOW cursus is de vervolgcursus naar “compleet” duiken.

De deelnemers aan een specialty kunnen zich voorbereiden op: Nachtduiken (theorie en 3 duiken), Wrakduiken (theorie en 4 duiken) en voor de Nitrox (Alleen theorie)

 

Het opleidingsteam
Theo Knapen en Kees van Toor zijn de instructeurs voor de AOW cursus en de specialty’s. De Dive Masters Patrick van Gemmert en Cor Rodenburg zullen de benodigde ondersteuning leveren. Dit team kan bij een groot aantal deelnemers nog uitgebreid worden.

 

Wat gaat het kosten
De AOW cursus bieden we aan voor € 125.00

De Nacht- en wrakduiken leer je voor € 85.00 per specialty. Aan de Nitrox cursus kan je deelnemen voor € 50.00 (de specialty’s zijn exclusief de overnachtingen en eten).

Wanneer je alle drie de specialy’s wilt doen, krijg je 20 euro korting op de totaalprijs.

Wil je gewoon gezellig mee naar Oostvoorne en daar lekker gaan duiken dan kan dat ook.

Schrijf je zo spoedig mogelijk in zodat we de reservering voor de hutten door kunnen geven.

Voor de overnachtingen (2x), ontbijt (2x), lunch (2x) en de fameuze instructeursBBQ (FIB) (1x) rekenen we de kostprijs, hierbij komt ook het drinken en snacken. Sterke drank regelen wij niet. Wij weten een goede borrel te waarderen, maar niet in combinatie met duiken.

De ervaring leert dat de kosten voor het Oostvoorneweekeind tussen de €35 en € 50 zal liggen.


Aanmelden
Wil je mee op dit avontuur, neem dan snel contact op met Theo Knapen 06-31043131 of Kees van Toor 06-54318262. Wacht niet te lang met aanmelden, binnen de cursussen is maar beperkt plaats.

Laatst aangepast op zondag 03 oktober 2010 09:19  

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter