Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Achief

Kerstigeoliebollenduik

E-mailadres Afdrukken PDF

Zoals jullie op onze jaar agenda gezien hebben staat er voor volgende week zondag 20 december weer de kerstigeoliebollenduik gepland. We verzamelen om 13.00 bij Bronsbergen op de parkeerplaats direct rechts als je naar de vesting rijdt, waarna er natuurlijk het duikpak aangetrokken kan worden en je een plonsje kan wagen.

Na het grote succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer oliebollen bakken bij het gat. Als je een duikje gaat maken kun je profiteren van onze mooie actie, namelijk 1 zak (5 oliebollen) gratis.

Vind je het water te koud, dan kun je genieten van de gezelligheid van kerstigeoliebollenduik rond de vuurkorven.
Uiteraard kun je als niet duiker ook oliebollen bestellen en als duiker extra oliebollen bestellen. Omdat we vorig jaar 200 oliebollen gebakken hebben en we dit jaar verwachten meer te bakken is het noodzakelijk om je bestelling voor donderdag door te geven. De kosten van een zak oliebollen (5 stuks) zijn €2,50. Tevens verzorgen we voor wat te drinken 

Wil je graag oliebollen bestellen stuur dan een mailtje met je naam en hoeveel zakken je wilt bestellen.Ben je nog niet aangemeld op onze vernieuwde site? Ga dan naar www.duikeninzutphen.nl klik bij login op registreer.

 

Laatst aangepast op zondag 20 december 2009 22:02  

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter