Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Nieuws Achief

Zwembad rugby weer een succes

E-mailadres Afdrukken PDF

 

Afgelopen zondag (29-11-09) was het weer zover, het was weer tijd voor een potje rugby in het zwembad. Dit was al een bekend fenomeen bij de wat oudere leden van DIZ. De rugbybal heeft een tijd in de kast gelegen maar deze zondag was het dan weer tijd om de bal af te stoffen met een beetje water.

Nadat iedereen het eerste half uur lekker heeft kunnen poedelen en duiken was het om 19.30 tijd om twee teams te maken en de spelregels uit te leggen. Als officiële opening van de wedstrijd gooide de voorzitter (Kees van Toor) de rugbybal in het midden van het wedstrijd veld waarna er een hevige rugby wedstrijd ontstond waar menig professionele rugbyer jaloers op kon zijn.

Na een half uur intensief spelen was het dan tijd om lekker te douche en flink na te praten van alle strategisch genomen beslissingen van de wedstrijd. Kortom het was weer een gezellig en sportieve avond, zeker voor herhaling vatbaar.

Laatst aangepast op zondag 13 december 2009 11:48  

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter