Duiken in Zutphen

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Opleidingen Prijslijst
E-mailadres Afdrukken PDF

Advanced Open Water Diver

Advanced Open Water KIT

In de PADI Advanced Open Water Diver (AOWD) cursus maak je kennis met de specialties. Je leert dus speciale dingen te doen onder water of te duiken in speciale omstandigheden. Je kan hierbij denken aan navigeren onderwater, duiken met stroming, nachtduiken, bootduiken, etc. Na afloop van de cursus ben je bevoegd om duiken te maken tot 30 meter. De cursus bestaat uit 2 delen:

1. De theorie
2. Praktijk in het buitenwater

De theorie

De theorie bestaat uit een zelfstudie van vijf duiken aan de hand van het boek 'Adventures in Diving'. Twee van de duiken zijn verplicht, dit zijn de 'diepeduik' en de 'navigatieduik'. De overige drie duiken zijn keuzeduiken, in overleg met de instructeur kies je er drie uit welke jouw intresses hebben.

Praktijk in het buitenwater

De praktijk in het buitenwater bestaat uit 5 buitenwaterduiken in bijvoorbeeld het Gat van Roelofs (Zutphen) of Busloo(Twello GLD) maar een deel kan ook in bijvoorbeeld Zeeland of Oostvoorne. Tijdens deze duiken moet je vaardigheden kunnen uitvoeren die horen bij de duik. Ook hierbij geldt: het kunnen uitvoeren van de vaardigheden volgens de norm.

De praktijk van deze cursus wordt gegeven aan groepen van maximaal 6 personen per instructeur, wat een goede begeleiding mogelijk maakt. Bij de cursus is inbegrepen: boek, AOW leitje, AOW dvd en de brevetering.

Deelnamevereisten

Om deze cursus te doen, moet je

  • PADI Open Water Diver zijn (of een kwalificerend brevet van een andere opleidingsorganisatie hebben)
  • 15 jaar oud zijn (12 voor Junior Advanced Open Water Diver)
  • Een goede conditie
 

Login

Nog geen account, maar wel lid van onze duikclub. Registreer je dan nu op de site en blijf op de hoogte van allerhande informatie.
Follow us on Twitter

Geplande opleidingen

Laatste nieuws

Meest bekeken

rescuebadge.jpg